Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

CLEAR 2.0
CLEAR 2.0
05. junij 2018

Razmišljate o nakupu kakovostne klimatske naprave? Na enem mestu smo zbrali najpomembnejše informacije, ki vas bodo vodile do pravilne nakupne odločitve. Izpolnite obrazec in prenesite brošuro Klimatske naprave - kaj je dobro vedeti?

 

Ime in priimek(*)
Obvezno polje

E naslov(*)
Vnesite veljaven e-naslov, nanj boste prejeli brošuro.

Prosimo, da ponovno vpišete e-naslov(*)
Vnesite veljaven e-naslov, nanj boste prejeli brošuro.

Telefonska številka
Invalid Input

Invalid Input

(*)
Prosimo, izpolnite.

* obvezno polje

klime test1 

ZPS test klimatskih naprav

Preverili smo, kako učinkovite so stenske klimatske naprave z ločenima zunanjo in notranjo enoto z močjo 2,5 in 3,5 kW. Objavljamo rezultate naprav, ki so se na neodvisnem primerjalnem testu najbolje obnesle in jih je mogoče kupiti tudi pri nas. Če boste kupili katero izmed klim z našega testa, nam pošljite kopijo računa – prejeli boste darilo Zveze potrošnikov Slovenije.

Test1

 

 

 

 klimatska naprava1

 

Nameravate to poletje kupiti klimatsko napravo?

Zveza potrošnikov Slovenije vas ob nakupu kakovostne klimatske naprave – obdari!

Vec1

 

 

garfika

Trajnostna energija

Uporaba sodobnih tehnologij in ukrepov, ki izkoriščajo obnovljive vire energije, je ključna za prehod v trajnostno in nizkoogljično družbo. Pri doseganju energetskih in okoljskih ciljev pomembno vlogo igramo tudi potrošniki. Za vas smo zbrali nekaj zanimivih strokovnih člankov.

Vec1

 

 

clear fac

O projektu CLEAR 2.0

Zveza potrošnikov Slovenije in njen inštitut MIPOR sta partnerja pri evropskem projektu CLEAR 2.0, katerega cilj je gospodinjstvom omogočiti čim bolj preprost prehod na uporabo obnovljivih virov, s čim manj administrativnimi ovirami na poti do samooskrbe. Gre za nadaljevanje uspešnega projekta, ki je med letoma 2014 in 2017 spodbudil za več kot 196 milijonov evrov naložb v trajnostno energijo. 

Vec1

 

 

 LogoSkupni2C

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA