Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

CLEAR 2.0
CLEAR 2.0
30. maj 2018

Vsi potrošniki, ki boste med 1. junijem in 1. oktobrom 2018 kupili katero koli klimatsko napravo, ki je na testu ZPS (5/2018) prejela oceno vsaj `dobro´ ali več (skupna ocena več kot 60), lahko prejmete darilo/ugodnost Zveze potrošnikov Slovenije.

Prejmete lahko 2 številki revije ZPStest (nečlani), članom ZPS pa bomo brezplačno podaljšali članstvo za 2 meseca.

Kaj moram storiti za prejem darila/ugodnosti ZPS? 

  • Ste kupili klimatsko napravo, ki je na testu ZPS (5/2018) prejela oceno vsaj dobro ali več (skupna ocena več kot 60)?
  • Nakup ste opravili med 1. 6. in 1. 10. 2018.
  • Potem nam posredujte fotokopijo računa, ki ste ga prejeli ob nakupu klimatske naprave. 
  • Priložite tudi izpolnjen obrazec.
  • FOTOKOPIJO RAČUNA in IZPOLNJEN OBRAZEC pošljite na: ZPS, Frankopanska 5, 1000 Ljubljana, ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Na Zvezi potrošnikov Slovenije želimo potrošnike spodbuditi k nakupu kakovostnih in energijsko učinkovitih klimatskih naprav. Zveza potrošnikov Slovenije izvaja aktivnost v okviru projekta Clear 2.0. 

LogoSkupni2C

 

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA