Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Okolje in poraba goriva

Vabimo na webinar "Vpliv vozil na onesnaženje zraka: Lahko zahtevamo več od avtomobilske industrije?", ki bo potekal v petek, 29. 5. 2020 med 13:00 in 14:30.

Tomaž Gorenc iz IMZTR – Inštituta za mladinsko participacijo, zdravje in trajnostni razvoj - bo predstavil vplive škodljivih izpustov vozil na javno zdravje. Sledila bo predstavitev Boštjana Okorna iz Zveze potrošnikov Slovenije, ki bo predstavil razhajanja med uradno in dejansko porabo goriva v najbolj zastopanih vozilih v Sloveniji. Zadnji govorec, Jens Müller iz organizacije T&E, bo predstavil katere novosti prinaša nov standard za vozila EURO 7 in kaj moramo zahtevati od snovalcev predpisov, da bo standard v največji meri zagotovil upoštevanje pravil s strani avtomobilske industrije.

Povezava do FB dogodka

Zaradi lažje evidence udeležencev organizatorji prosijo za prijavo prek spletnega obrazca.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA