Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Foto oprema
Foto oprema
26. november 2018

Osebno in z nekaj spretnosti tudi estetsko darilo. Ni treba biti fotografski navdušenec, da bi imeli doma cel kup lepih fotografij za vsak mesec v letu. Če ne verjamete, preverite galerijo v svojem pametnem telefonu, kjer se je najbrž nabrala lepa zbirka. Med njimi so zagotovo posnetki, ki bodo videti lepo tudi, če jih natisnete na večji format. Po spletu smo naročili izdelavo koledarjev pri desetih ponudnikih – če v ceni ni bistvenih razlik, so pa v kvaliteti. Dva ponudnika smo ocenili kot zelo dobra, kar štirje pa so svoje delo opravili zgolj povprečno.

Cewe (program) 
Cewe (spletna storitev)
Digifot (program)
Digifot (spletna storitev) 
Easyprint (spletna storitev)
Foto GM (spletna storitev)
Fotonaredi.si (spletna storitev)
Hofer Foto (program)
Hofer Foto (spletna storitev)
Spar Foto Svet e-Photo lab (program)

Vse koledarje smo naročili običajni potrošniki. Proizvajalci oz. trgovci za izbor niso vedeli in nanj niso imeli vpliva. Objava rezultatov testa je dovoljena le v medijih potrošniških organizacij, kjer niso objavljena oglasna sporočila.

Skupna ocena je sestavjena iz naslednjih ocen:
Kakovost papirja (30% ocene)
Uporabniška izkušnja (30% ocene)
Možnosti oblikovanja (20% ocene)
Programska opera (10% ocene)
Kakovost celotnega izdelka(10% ocene)

Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška organizacija ne sme prejemati donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij. Primerjalne teste izdelkov in storitev financirajo člani ZPS s plačilom članarine. Rezultati so na voljo vsem, članom v okviru naročnine, nečlanom pa so rezultati posameznega testa na razpolago za plačilo.

Ko boste opravili nakup, boste dobili elektronsko sporočilo z aktivacijskim geslom, ki bo veljavno eno leto in s katerim si boste lahko ogledali rezultate izbranega testa na naši spletni strani.

Vsebina le za člane ZPS
in kupce tega članka

Postani član

paket INTERNET

4 x 16,00 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več