Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Nasveti za zdravo prehranjevanje

V času, ko je vsakodneven obisk trgovin odsvetovan se lahko zgodi, da nam zmanjka kruha. Priporočamo vam, da ne odhitite takoj v trgovino in s tem tvegate okužbo, temveč raje posežete po zalogah, ki jih imate v omarah. Eksperimentirajte, preskušajte nove kombinacije in se igrajte z okusi. Sedaj imate za to odlično priložnost!

Za tiste, ki se kruhu ne morete odpovedati, obstaja mnogo alternativ:

    • kruh specite sami,
    • kruh si zamrznite in odtajajte ko vam svežega zmanjka,
    • kupite kruh za do-peko
    • Jejte prepečenec ali krekerje,
    • porabite star kruh na drugačen način:

 

 

Vseeno pa je sedaj idealna priložnost, da namesto kruha za zajtrk poskusite še kaj drugega. Na naši spletni strani VešKajJeš smo s pomočjo študentov zbrali recepte za pripravo okusnih zajtrkov. Povezave do nekaterih receptov (brez kruha) skupaj s podatki o prehranski vrednosti obroka:

Pa dober tek!

IzjavaVKJMI

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA