Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Brošure
Brošure
29. oktober 2007

GSO so predmet številnih diskusij, mnenja se krešejo tako glede zaupanja velikom proizvajalcem GSO, kot tudi o primernosti patentiranja življenja, o soobstoju GSO z drugimi kmetijskimi rastlinami, o bidiverziteti ipd. Tako koristi kot tudi tveganja zaradi industrijske porabe GSO na dolgi rok še niso razjasnjena.

GSO so predmet številnih diskusij, mnenja se krešejo tako glede zaupanja velikom proizvajalcem GSO, kot tudi o primernosti patentiranja življenja, o soobstoju GSO z drugimi kmetijskimi rastlinami, o bidiverziteti ipd. Tako koristi kot tudi tveganja zaradi industrijske porabe GSO na dolgi rok še niso razjasnjena. prelistajte!

Leto izdaje: 2007.

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA