Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Varnost in zanesljivost

Za nami je posebno leto, v katerem nakup avtomobila večini gotovo ni bil prva misel. A novosti so prihajale na trg, morda ne tako glasno in pogosto kot sicer, pa vendar. Konzorcij Euro NCAP je poskušal v zapletenih razmerah, tudi ob začasnem zaprtju laboratorijev, preizkusiti čim več vozil, na koncu se je številka ustavila pri enajst, kar je občutno manj kot v preteklih letih.

Zaradi zagotavljanja popolne neodvisnosti ZPS kot potrošniška organizacija ne sme prejemati donatorskih in sponzorskih prispevkov podjetij. Določene vsebine so plačljive, ker jih financirajo člani ZPS s plačilom članarine. Takšne vsebine so na voljo vsem, članom v okviru naročnine, nečlanom pa so na razpolago za plačilo.


Ko boste opravili nakup, boste dobili elektronsko sporočilo z aktivacijskim geslom, s katerim boste lahko dobili neomejen dostop do članka na naši spletni strani.

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

3,90 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA