Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Okolje in poraba goriva
Okolje in poraba goriva
04. januar 2018

Nepopolne prijave niso veljavne in jih v nadaljevanju kampanje preVWara.si ne moremo upoštevati.

1. Niste se še prijavili, pa bi želeli sodelovati. Obiščite spletno stran www.preVWara.si in izpolnite spletni obrazec. Za uspešno oddajo prijave morate izpolniti vsa polja v spletnem obrazcu. Med posameznimi stranmi se pomikate s klikom na gumb `Naprej´.

Vaša prijava se zabeleži oziroma zaključi šele takrat, ko na zadnji strani spletnega obrazca označite, da se strinjate s pogoji sodelovanja, in kliknete na gumb `Pošlji´.

2. Prijavo ste že oddali a niste priložili še vseh potrebnih dokumentov oz. izpolnili vseh podatkov
Tudi če ste na spletni strani www.preVWara.si že pričeli postopek prijave, a postopka niste zaključili oz. niste priložili vseh potrebnih dokumentov oz. izpolnili vseh podatkov, morate prijavo dopolniti in jo zaključiti najkasneje do vključno nedelje, 7. januarja 2018! O tem smo vas danes obvestili po e-pošti.

Do vaše, nepopolne prijave, lahko ponovno dostopate prek povezave, ki ste jo prejeli po e-pošti, ko ste prvič vpisali vaš e-naslov v spletni obrazec!). Če povezave ne najdete več, jo boste prejeli tako, da na strani www.preVWara.si ponovno vpišete ime in priimek ter e-naslov, s katerim ste že poskušali oddati prijavo, in kliknete na `Ponovno pošlji´. Tako boste na vaš e-naslov prejeli povezavo, prek katere boste dostopali do vaše nepopolne prijave, ki jo je treba izpolniti do konca. Če e-pošte s povezavo ne prejmete, preverite mapo z vsiljeno pošto (Spam) ali s komercialnimi sporočili (uporabniki Gmail tudi zavihek Promocija).

Za uspešno oddajo prijave morate izpolniti vsa polja v spletnem obrazcu. Med posameznimi stranmi se pomikate s klikom na gumb `Naprej´. Vaša prijava se zabeleži oziroma zaključi šele takrat, ko na zadnji strani spletnega obrazca označite, da se strinjate s pogoji sodelovanja, in kliknete na gumb `Pošlji´.

Če imate težave pri izpolnjevanju spletnega obrazca (vaše nepopolne prijave), nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 80 22. Dosegljivi smo 4. in 5. januarja 2018 med 8. in 20. uro. V soboto, 6. januarja 2018, smo na voljo med 9. in 16 uro. Lahko pa nam pišete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (prosimo, da v e-sporočilo pripišite tudi GSM kontaktni telefon).

Prijave za sodelovanje v kampanji preVWara sprejemamo samo še do nedelje, 7. januarja 2018!
Nepopolne prijave niso veljavne in jih v nadaljevanju kampanje preVWara ne moremo upoštevati!

Skupaj smo močnejši!

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA