Osebne finance
krediti_osfinance

Krediti

Nakup nepremičnine, financiranje nakupa avtomobila, potrošniški krediti. Vse, kar morate vedeti pred sklenitvijo pogodbe, kaj vprašati kreditnega svetovalca, primerjalniki ponudbe, orodja za izračun kreditov.

 

osfinance2

Naložbe

Vodič po osnovah naložb, kakšne naložbe skleniti v določenem življenjskem obdobju? Donos naj ne bo edini kriterij! Primerjalnik ponudbe vzajemnih skladov.

izracun

Osebni računi

Vas zanima, koliko bi za svoje poslovanje z osebnim računom plačevali pri drugi banki?Ste že razmišljali, da bi banko zamenjali, pa se bojite, da je zamenjava povezana z velikimi stroški, dolgotrajnim postopkom in morebitnimi neljubimi zapleti? Naše informacije vam lahko pomagajo!

finance_varcevanja

Varčevanja

Varčevanje je učinkovitejše sredstvo za nakupe od kredita, saj pri njem obresti delajo za vas. Kljub temu je na trgu množica tipov varčevanj, pri čemer vsako ni primerno za vsak namen. Preberite več o pomembnih lastnostih varčevanj in lažje izberite produkt, ki je primeren za vas.

varnost_placil_opis

Varnost plačil

Oškodovanja potrošnikov pri uporabi spletne banke, zloraba plačilnih kartic. Varnostni incidenti žal niso redki. Kaj lahko za večjo varnost storite sami in kaj storiti, če do zlorabe pride?

zavarovannje

Zavarovanja

Kako se odločiti med številnimi ponudbami, ki so na trgu? Katere kriterije upoštevati pri sklenitvi? Poznate razlike med posameznimi vrstami zavarovanj? Koristne informacije, pregledi trga.

opis_posel_finance

A - Ž

Slovar pojmov: razložili smo najpogostejše izraze s katerimi se srečujemo pri poslovanju z bankami ali zavarovalnicami.

opis_izracun

Kalkulatorji in primerjalniki

Na enem mestu smo zbrali vsa orodja, s katerimi si lahko pomagate pri izračunu  - vas zanima pri kateri banki lahko poslujete najceneje ali kje boste za svoj depozit dobili najvišje obresti?