O nas ZPS Skupščina ZPS

Skupščina ZPS

E-pošta natisni PDF

skupscinaV ponedeljek, 27. februarja 2012, je potekala redna skupščina Zveze potrošnikov Slovenije. Na skupščini je predsednica ZPS Breda Kutin predstavila ključne aktivnosti  v obdobju med leti med 2007 in 2011.  Zbrani člani ZPS so z vsemi glasovi za potrdili nadaljnji mandat dosedanji predsednici ZPS Bredi Kutin za prihodnje 4-letno obdobje.

Na skupščini prisotni člani so soglasno potrdili tudi predlagane člane Izvršnega odbora ZPS, to so Živa Drol Novak, dr. Lučka Kajfež Bogataj, Breda Kutin, Igor Likar, dr. Dana Mesner Andolšek, dr. Mojca Senčar in dr. Irena Vida, članice nadzornega odbora  ZPS, to so  Marjana Peterman,  Daša Sikošek in Jana Turk, mandat pa je bil potrjen tudi članicam Častnega razsodišča ZPS, ki ga sestavljajo Katja Sibinčič, Meta Stegenšek in Urša Šmid Božičevič.

Predsednica ZPS Breda Kutin je na skupščini poudarila, "da ZPS čaka še pomembno delo na področju ozaveščanja ljudi o pomenu neodvisne potrošniške organizacije, da se bodo zavedali, da je koristno in dobro imeti potrošniško  organizacijo, ne le, ko imajo potrošniški problem, ampak vsak dan, da bodo lahko sprejemali boljše odločitve, da bodo poiskali neodvisne, objektivne informacije, ki jim bodo pomagale nakupovati modro. In če bomo znali s tem sporočilom priti do ljudi, bomo imeli več članov in boljše poslovno okolje, v katerem bodo uspešnejši tisti ponudniki, ki pošteno poslujejo, ki potrošnik nudijo kakovostne storitve oz. izdelke."