MIPOR v letu 2013

E-pošta natisni PDF

lp mipor 2013Izvedli smo 34 potrošniških primerjalnih testov in 5 mini testov. Od tega je bilo 10 testov izvedenih v Sloveniji in 24 mednarodnih testov izdelkov in storitev. Prelistajte letno poročilo in podrobneje spoznajte naše delo v lanskem letu!

MIPOR letno poročilo 2012

E-pošta natisni PDF

mipor2012Izvedli smo 38 potrošniških primerjalnih testov in 7 mini testov. Od tega je bilo 9 domačih testov (paštete iz piščančjega in kokošjega mesa, topljeni trikotni siri, margarine za peko, vitaminsko-mineralna prehranska dopolnila, probiotična prehranska dopolnila, fotoknjige, pralne kroglice, nicer dicer plus, sončna očala) in 36 mednarodnih testov izdelkov in storitev.

Poročilo o delu za leto 2011

E-pošta natisni PDF

Kaj smo na Mednarodnem inštitutu za potrošniške raziskave delali v letu 2011? Aktivnosti, projekti, revija VIP. Prelistajte!

Poslovno poročilo za leto 2010

E-pošta natisni PDF

Preberite: poročilo opravljenega dela v letu 2010.

O MIPORju

E-pošta natisni PDF

Mednarodni inštitut za potrošniške raziskave. MIPOR je raziskovalna organizacija, ki se ukvarja s politiko varstva potrošnikov, s primerjalnim ocenjevanjem kakovosti izdelkov in storitev, z informacijsko dejavnostjo v podporo zastopanju, svetovanju, informiranju in izobraževanju potrošnikov.

Področja delovanja

E-pošta natisni PDF
Področja delovanja so raziskovalna dejavnost, primerjalno ocenjevanje kakovosti, založništvo, izobraževanje in informacijska dejavnosti.