Naročilnica - članek

Naročilnica članek

E-pošta natisni PDF

Zveza potrošnikov Slovenije je neprofitna in mednarodno priznana nevladna organizacija. Smo neodvisni in delujemo izključno v interesu potrošnikov.

Postanite naš član in si zagotovite dostop do vseh primerjalnih testov, informacij in nasvetov! Naši člani sprejemajo dobre potrošniške odločitve, pri nakupih prihranijo denar in čas, pri morebitnih težavah pa jim pomaga naša pravna pisarna.

Članarina je pomemben vir financiranja naših aktivnosti in delovanja.

Nakup članka

Roboti v kuhinji

Cena: 3.5€
Plačilo:

    NAŠI ČLANI VEDO VEČ!

  • "Med pralnimi stroji srednjega cenovnega razreda je bil na testu najdražji stroj uvrščen šele na četrto mesto. Mi smo kupili najbolje uvrščenega in tako prihranili 100€, kar je več kot dveletna naročnina na revijo VIP."

  • "Letos smo šli na potovanje po Evropi. Potrebovali smo navigacijsko napravo. Na podlagi testa smo se odločili za tisto, ki je bila ocenjena kot dobra. Njena cena je bila enkrat nižja od naprave, ki smo jo nameravali kupiti najprej. In tudi ocenjena je bila s »samo« povprečno oceno. Prihranili smo kar 150€."

  • "Ko sem letos kupovala sončno kremo, nisem kupila tiste kot vedno, ampak zmagovalno na testu. Pri nakupu dveh krem za celo družino sem prihranila 14€."

  • "Z zanimanjem sem pregledala letošnji test probiotikov. Ugotovila sem, da lahko za nižjo ceno dobim bolj kakovostne."