Tehnologija

Naši člani nas lahko pokličejo!

Katero navigacijo izbrati, na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu? Kako testirajo kakovost pnevmatik? Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo: 01 474 06 00. Vprašanja lahko zastavite tudi na našem spletnem forumu.

avdiovideo

Avdio, video

Rezultati primerjalnih testov ploskih televizorjev, videosnemalnikov, fotolaboratorijev in mp3 predvajalnikov. Je cena res pokazatelj kakovosti? Vse o prehodu na digitalno televizijo!

 

digi

Foto

Testi digitalnih fotoaparatov: novo ni vedno tudi boljše! Pomeni večja ločljivost tudi v resnici boljše fotografije? In še veliko koristnih informacij!

internet

Internet

Potrošniške organizacije smo zelo aktivne na področju zaščite avtorskih pravic. Po našem mnenju je zaščita trenutno pretirana! Varovanje zasebnosti in nakupovanje po spletu.

racunalnik

Računalnik

Preizkusili smo računalniške monitorje in naprave "vse v enem" (tiskalnik, skener, fax). Kaj je pokazal test programov za večjo internetno varnost?

telefon

Telefon

Vsakih šest mesecev sveži testi mobilnih telefonov. Obveščamo o novostih in predstavljamo koristne informacije, ki jih je dobro vedeti pred nakupom telefona ali sklenitvijo naročniške pogodbe.